BabyBio Večerní menu mrkev a dýně se pstruhem 2x200g

Neohodnoceno
Značka: BabyBio
Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 8. měsíce Složení: zelenina 60,5 % (francouzská mrkev 31 %, francouzské brambory, španělská cibule, francouzská dýně 8,5 %), voda z vaření, irský pstruh 8 %, italsk...
Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 51056BI
149 Kč
BabyBio Večerní menu mrkev a dýně se pstruhem 2x200g
Neohodnoceno
Značka: BabyBio

Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 8. měsíce

Složení:
zelenina 60,5 % (francouzská mrkev 31 %, francouzské brambory, španělská cibule, francouzská dýně 8,5 %), voda z vaření, irský pstruh 8 %, italská bílá rýže, šťáva z italských citronů, francouzská petržel, bez přidané soli, zahušťovadel, lepku a mléka

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 52 kcal/ 219 kJ, bílkoviny 2,6 g, sacharidy 7,8 g, z toho cukry 1,8 g, tuky 0,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, vláknina 1,1 g, sůl 0,05 g, sodík 20 mg

Příprava:

  • Nepřidávejte cukr
  • Před konzumací není potřeba žádná tepelná úprava – možné podávat při pokojové teplotě, případně můžete lehce ohřát ve vodní lázni – na 2 až 3 minuty ponořte do vroucí vody a poté pokropte studenou vodou
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě
  • Podávejte vlažné
  • Nepřisolujte

Vařeno v páře

Po otevření dobře uzavřete a skladujte max. 48 hodin v ledničce

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Doporučený věk: od ukončeného 8. měsíce

Pstruh je chován v zátoce Clew na západním pobřeží Irska. Zátoka je oddělena od otevřeného Atlantického oceánu ostrovem Achill. Pstruzi jsou tak chráněni před přímým vlivem oceánu. Teplé vody zátoky přitahují díky působení Golfského proudu i delfíny.

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: