Thule Urban Glide 3 pro aktivní život

Zažijte dobrodružství v přírodě jako nikdy předtím s kočárkem Thule Urban Glide 3. Tato nová verze oblíbeného terénního kočárku přichází v roce 2024 se zajímavou modernizací a poprvé i s variantou se čtyřmi koly. Objevte nový Urban Glide 3 - kočárek, který bude skvělým parťákem pro každou moderní rodinu.

thule_urban_glide3_lifestyle

Thule Urban Glide 3 je luxusní terénní kočárek, který je ideální pro novorozence i batolata. Modernizovaný model roku 2024 nabízí více komfortních funkcí, vestavěnou opěrkou nohou, pohodlnou sedačku s nastavitelným sklonem a dostatečně velkou stříšku s odvětráváním. To vše pro maximálně pohodlnou jízdu po celý den v jakémkoli terénu.

Co je nového pro rok 2024?

  • Nová vestavěná opěrka nohou: spolu s modernizovanou sportovní sedačkou nabízí bezkonkurenční pohodlí, ideální pro zdřímnutí během dobrodružství.
  • Prodlužující stříška: poskytuje dostatečnou ochranu proti slunci, větru či dešti a je vybavena odvětrávacím okénkem pro pro teplé a slunečné dny.

Thule Urban Glide 3 nebo Glide 4?

Kočárek do terénu Thule Urban Glide můžete pořídit jako tříkolku nebo čtyřkolku. Ať už preferujete sportovnější tříkolovou verzi nebo klasická čtyři kola pro pocit větší stability, ani jeden Vás nezklame. Oba modely v sobě dokonale spojují pohodlí, funkčnost, velkorysý úložný prostor a skvělé jízdní vlastnosti na jakémkoli povrchu. Jsou navrženy pro každodenní použití a umožňují bezkonkurenční ovladatelnost. Hladce projedou úzkými zatáčkami i přeplněnými prostory, ať už se procházíte ulicemi města, nebo zdoláváte nerovný terén. 

thule_urban_glide3_beach

Skvělé funkce pro vaše pohodlí

Navrženo pro jakýkoli terén

Lehký hliníkový rám a velké vzduchem plněné pneumatiky poskytují dokonalou ovladatelnout v různých typech terénu. Přední otočné kolo usnadňuje manipulaci s kočárek a pomáhá vyhnout se obtížným podmínkám.

Maximálně pohodlný

Prostorná sluneční stříška chrání před jakýmkoliv počasím a v případě potřeby ji lze prodloužit. Během teplejších dnů oceníte okénko s odvětráváním, které do kočárku přivede čerstvý vzduch. Pro ještě větší pohodlí oceníte vestavěnou opěrku nohou či možnost polohovat sportovní sedačku do několika pozic.

Integrovaná ruční brzda

V terénu oceníte možnost přibrzdit kočárek dle potřeby. Integrovaná ruční brzda na rukojeti vás nenechá ve štychu za žádné situace, zajišťuje plynulou a bezpečnou kontrolu na kočárkem.

Představení Thule Urban Glide 3

 

 Kočárek Thule Urban Glide 3 zakoupíte online v našem internetovém obchodě nebo v pražské prodejně Trendybaby v Praze 4 Michli.