BabyBio Lunea 2 pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku
Pokračovací mléčná kojenecká výživa večerní od ukončeného 6. měsíce
Složení:
sušené odstředěné mléko, kukuřičné maltodextriny, rostlinný za studena
lisovaný olej (olejový slunečnicový, řepkový), kukuřičný škrob,
laktóza, slunečnicový lecitin, koncentrované mléčné minerály (vápník),
minerály: citrát sodný, mléčnan železnatý, hydroxid draselný, síran
zinečnatý, jodid draselný, seleničitan sodný, síran měďnatý, chlorid
hořečnatý, chlorid draselný, oxid hořečnatý, síran manganatý,
vitamíny: vitamín C, přírodní vitamin E (D-alfa-tokoferol-acetát), niacin,
kyselina pantothenová, kyselina listová, vitamin A, thiamin, vitamin B6,
vitamin K1, biotin, riboflavin, vitamin D3, vitamin B12
Příprava:
- 7 odměrek mléka rozřeďte v 210ml vlažné vody o teplotě max. 40 ̊C
- doporučená dávka jsou 3 kojenecké lahve/24hod
- po opětném uzavření nádoby je možné skladování v suchém prostředí do 4 týdnů od prvního otevření
- spotřebujte do data uvedeného na obalu
Odstředěné mléko BABYBIO pochází od krav chovaných ve Francii – jsou krmeny trávou nebo organickou pící a v souladu s organickými předpisy, preventivní léčba antibiotiky je zakázána
Ekologické zemědělství je šetrné k životnímu prostředí, a pro budoucnost vašeho dítěte preferuje takový režim výroby, jako je používání přírodních hnojiv a střídání plodin
Mléko dodává dítěti železo potřebné k vývoji imunitního systému a vápník ke stavbě kostí
Zahuštěno organickým škrobem, nové složení obsahuje bio slunečnicový olej a přírodní vitamín E
Babybio
- francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
- potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
- značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
- jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
- pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
- výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
- veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.