menu mrkev dýně a jablka s kachním masem 2x200g 1

BabyBio menu mrkev dýně a jablka s kachním masem 2x200g

Kód: 51064BI
Značka: BabyBio

Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 8. měsíce Složení: zelenina 65% (francouzská mrkev 34%, francouzská dýně 17,5%, španělská cibule, francouzský pastinák), francouzská jablka 17%, voda z vaření, francouzská [...]

DPH % 15%
Cena bez DPH 105,-
Cena s DPH 121,-

Dostupnost

IHNED K ODESLÁNÍ

SKLADEM PRAHA

NUPAKY není skladem

Přidat poznámku k položce

Stornovat poznámku

Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 8. měsíce

Složení:
zelenina 65% (francouzská mrkev 34%, francouzská dýně 17,5%, španělská cibule, francouzský pastinák), francouzská jablka 17%, voda z vaření, francouzská farmářská kachna 8,5%, panenský řepkový a slunečnicový olej, francouzský rozmarýn,bez přidané soli a zahušťovadel, bez lepku a mléka

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 37kcal/155kJ, bílkoviny 2,3g, sacharidy 3,8g, z toho cukry 3,8g, tuky 1g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,18g, vláknina 1,8g, sodík 21,5mg, sůl 0,05g

Příprava:

  • Nepřidávejte cukr
  • Před konzumací není potřeba žádná tepelná úprava – možné podávat při pokojové teplotě, případně můžete lehce ohřát ve vodní lázni – na 2 až 3 minuty ponořte do vroucí vody a poté pokropte studenou vodou
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě
  • Podávejte vlažné
  • Nepřisolujte

Vařeno v páře

Po otevření dobře uzavřete a skladujte max. 48 hodin v ledničce

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Doporučený věk: od ukončeného 8. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu

Videa