menu zelenina s hovězím masem 2x200g 1

BabyBio menu zelenina s hovězím masem 2x200g

Kód: 52074BI
Značka: BabyBio

Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 12. měsíce Složení: zelenina 68% (francouzská mrkev 23%, francouzské brambory 19%, francouzský pastinák 15%, belgický pórek 3%, španělská cibule, provensálská řepa 5%) voda [...]

DPH % 15%
Cena bez DPH 90,-
Cena s DPH 104,-

Dostupnost

IHNED K ODESLÁNÍ

SKLADEM PRAHA

NUPAKY není skladem

Přidat poznámku k položce

Stornovat poznámku

Masozeleninový příkrm vhodný od ukončeného 12. měsíce

Složení:
zelenina 68% (francouzská mrkev 23%, francouzské brambory 19%, francouzský pastinák 15%, belgický pórek 3%, španělská cibule, provensálská řepa 5%) voda z vaření, francouzské farmářské hovězí maso 10%, panenské rostlinné oleje (řepkový a slunečnicový), španělský česnek, francouzská petržel, bez přidané soli, bez lepku a mléka, bez zahušťovadel

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 38kcal/158kJ, bílkoviny 2,1g, sacharidy 4,2g, z toho cukry 1,3g, tuky 1,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g, vláknina 1,3g, sůl 0,04g, sodík 16,4mg

Příprava:

  • Talířek ponořte asi na 5 minut do vroucí vody, poté pokropte studenou vodou, chvilku počkejte a odejměte víčko nebo propíchněte víčko a ohřívejte 1 minutu na střední výkon
  • Obsah zamíchejte
  • Před podáváním ověřte teplotu
  • Nepřisolujte

Po otevření dobře uzavřete a skladujte v ledničce max. 48 hodin

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Doporučený věk: od ukončeného 12. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu

Videa