BabyBio menu zelenina s lososem a rýží 260g

Neohodnoceno
Značka: BabyBio
Lahodná směs zeleniny a žampiónů s irským bio lososem a rýží od ukončeného 15. měsíce Složení: zelenina 53% (francouzské brambory 15%, španělská cibule, francouzská mrkev 12%, francouzská cuketa 5%, španěls...
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 53050BI
109 Kč
BabyBio menu zelenina s lososem a rýží 260g
Neohodnoceno
Značka: BabyBio

Lahodná směs zeleniny a žampiónů s irským bio lososem a rýží od ukončeného 15. měsíce
Složení: zelenina 53% (francouzské brambory 15%, španělská cibule, francouzská mrkev 12%, francouzská cuketa 5%, španělský hrášek 5%, holandské houby), voda z vaření, irský losos 10%, italská rýže 8%, šťáva z italských citronů, panenský řepkový a slunečnicový olej, francouzská petržel, španělský česnek, bez zahušťovadel a přidané soli, bez mléka, bez lepku
Nutriční hodnoty/100g: energetická hodnota 67kcal/282kJ, bílkoviny 2,6g, sacharidy 10,4g, z toho cukry 1,3g, tuky 1,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, vláknina 1,2g, sůl 0,04g, sodík 16mg
Příprava:
- ve vodní lázni:
ponořte nádobu přibližně na 5 minut do vroucí vody. Pokropte studenou vodou, počkejte minutu a poté odstraňte víčko.
- rychlý způsob: proděrujte víčko a ohřívejte na střední výkon po dobu 1 minuty. V obou případech ohřáté jídlo dobře promíchejte a před krmením zkontrolujte teplotu. Nepřisolujte. Po otevření je možné uzavřený talířek uchovávat v chladničce 48 hodin. Nepřipravujte v klasické troubě.
Doporučený věk: od ukončeného 15. měsíce
Babybio
francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: