večerní menu dýňové rizoto s pastinákem 190g 1

BabyBio večerní menu dýňové rizoto s pastinákem 190g

Kód: 57056BI
Značka: BabyBio

Večerní menu dýňové rizito s pastinákem od ukončeného 12. měsíce Složení: zelenina 52% (francouzská dýně 18%, francouzský pastinák 14%, francouzská mrkev 12%, španělská cibulka), voda z vaření, italská rýže 9%,italský [...]

DPH % 15%
Cena bez DPH 59,-
Cena s DPH 68,-

Dostupnost

IHNED K ODESLÁNÍ

SKLADEM PRAHA

NUPAKY není skladem

Přidat poznámku k položce

Stornovat poznámku

Večerní menu dýňové rizito s pastinákem od ukončeného 12. měsíce

Složení:
zelenina 52% (francouzská dýně 18%, francouzský pastinák 14%, francouzská mrkev 12%, španělská cibulka), voda z vaření, italská rýže 9%,italský parmezán 3%, španělský extra panenský olivový olej, francouzský rozmarýn a tymián, bez přidané soli, bez lepku, obsahuje mléko

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 72kcal/302kJ, bílkoviny 2,2g, sacharidy 10,7g, z toho cukry 1,6g, tuky 2g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,7g, vláknina 1,1g, sodík 27mg, sůl 0,07g

Příprava:

  • Ve vodě: kapsičku ponořte na 1 minutu do vroucí vody
  • V mikrovlnné troubě: obsah kapsičky dejte na talířek, který přiklopte a vložte do mikrovlnné trouby nebo kapsičku s odstřiženým vrškem vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 30 sekund na střední výkon (850 W)
  • Dobře promíchejte a před podáváním ověřte teplotu, nepřisolujte
  • Nespotřebovaný zbytek neuchovávejte
  • Vařeno v páře

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Balení: 2×200 g

Doporučený věk: od ukončeného 12. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
  • veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek

Videa