večerní menu lilek na způsob Parmigiana s makarony 260g 1

BabyBio večerní menu lilek na způsob Parmigiana s makarony 260g

Kód: 53075BI
Značka: BabyBio

Večerní menu zeleninové směs s makarony a troškou parmazánu od ukončeného 15. měsíce Složení:<br zelenina 77% (provensálský lilek 20%, pyré z italských rajčat 17%, francouzská mrkev 16%, francouzské brambory 10%, [...]

DPH % 15%
Cena bez DPH 59,-
Cena s DPH 68,-

Dostupnost

IHNED K ODESLÁNÍ

SKLADEM PRAHA

NUPAKY není skladem

Přidat poznámku k položce

Stornovat poznámku

Večerní menu zeleninové směs s makarony a troškou parmazánu od ukončeného 15. měsíce

Složení:<br zelenina 77% (provensálský lilek 20%, pyré z italských rajčat 17%, francouzská mrkev 16%, francouzské brambory 10%, španělská paprika 8%, španělská cibule), voda z vaření, makarony 6% (pšeničná tvrdá krupice, vaječný bílek), italský parmezán 3,5%, španělský extra panenský olivový olej, španělský česnek, oregano, francouzský rozmarýn, bez zahušťovadel a přidané soli, obsahuje lepek, mléko a vejce

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 62kcal/261kJ, bílkoviny 2,5g, sacharidy 7,4g, z toho cukry 2,9g, tuky 2,1g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g, vláknina 1,9g, sůl 0,08g, sodík 31,8mg

Příprava:

  • Talířek ponořte asi na 5 minut do vroucí vody, poté pokropte studenou vodou, chvilku počkejte a odejměte víčko nebo propíchněte víčko a ohřívejte 1 minutu na střední výkon
  • Obsah zamíchejte
  • Před podáváním ověřte teplotu
  • Nepřisolujte

Vařeno v páře

Baleno v ochranné atmosféře

Po otevření dobře uzavřete a skladujte max. 48 hodin v ledničce

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Doporučený věk: od ukončeného 15. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
  • veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek

Videa


Nepřehlédněte probíhající speciální akci

Slevový kód a podmínky akce naleznete zde >