BabyBio večerní menu mrkev a sladká kukuřice s quinoa 230g

Neohodnoceno
Značka: BabyBio
Večerní menu zeleninová směs s rýží a troškou rozmarýnu od ukončeného 12. měsíce Složení: zelenina 62% (francouzská mrkev 31% a sladká kukuřice 15%, španělská červená paprika 10%, španělská cibulka), voda z...
Dostupnost Na objednání
Možnosti doručení
Kód: 50160BI
89 Kč
BabyBio večerní menu mrkev a sladká kukuřice s quinoa 230g
Neohodnoceno
Značka: BabyBio

Večerní menu zeleninová směs s rýží a troškou rozmarýnu od ukončeného 12. měsíce

Složení:
zelenina 62% (francouzská mrkev 31% a sladká kukuřice 15%, španělská červená paprika 10%, španělská cibulka), voda z vaření, quinoa 6,5%, španělský extra panenský olivový olej, francouzská petržel, bez zahušťovadel a přidané soli, bez lepku a mléka

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 53kcal/222kJ, bílkoviny 1,3g, sacharidy 7,7g, z toho cukry 0,5g, tuky 1,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,22g, vláknina 2,1g, sůl 0,03g

Příprava:

  • Talířek ponořte asi na 5 minut do vroucí vody, poté pokropte studenou vodou, chvilku počkejte a odejměte víčko nebo propíchněte víčko a ohřívejte 1 minutu na střední výkon
  • Obsah zamíchejte
  • Před podáváním ověřte teplotu
  • Nepřisolujte

Vařeno v páře

Baleno v ochranné atmosféře

Po otevření dobře uzavřete a skladujte max. 48 hodin v ledničce

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Doporučený věk: od ukončeného 12. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
  • veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: