večerní menu mrkev s máslovou dýní a polentou 190g 1

BabyBio večerní menu mrkev s máslovou dýní a polentou 190g

Kód: 57047BI
Značka: BabyBio

Večerní menu zeleninové pyré s quinou od ukončeného 8. měsíce Složení: zelenina 66% (francouzská mrkev 23%, pyré z italský rajčat 18%, francouzská sladká kukuřice 15%, francouzská máslová dýně 10%), italská polenta (voda, [...]

DPH % 15%
Cena bez DPH 60,-
Cena s DPH 69,-

Dostupnost

IHNED K ODESLÁNÍ

SKLADEM PRAHA

NUPAKY není skladem

Přidat poznámku k položce

Stornovat poznámku

Večerní menu zeleninové pyré s quinou od ukončeného 8. měsíce

Složení:
zelenina 66% (francouzská mrkev 23%, pyré z italský rajčat 18%, francouzská sladká kukuřice 15%, francouzská máslová dýně 10%), italská polenta (voda, kukuřičná krupice) 28%, voda z vaření, panenský řepkový a slunečnicový olej, francouzská bazalka, bez přidané soli, bez lepku a mléka

Nutriční hodnoty/100g:
energetická hodnota 65kcal/275kJ, bílkoviny 1,6g, sacharidy 11g, z toho cukry 3g, tuky 1,2g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, vláknina 2g, sodík 56mg, sůl 0,14g

Příprava:

  • Ve vodě: kapsičku ponořte na 1 minutu do vroucí vody
  • V mikrovlnné troubě: obsah kapsičky dejte na talířek, který přiklopte a vložte do mikrovlnné trouby nebo kapsičku s odstřiženým vrškem vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 30 sekund na střední výkon (850 W)
  • Dobře promíchejte a před podáváním ověřte teplotu, nepřisolujte
  • Nespotřebovaný zbytek neuchovávejte
  • Vařeno v páře

Spotřebujte do data uvedeného na obalu

Doporučený věk: od ukončeného 8. měsíce

Babybio

  • francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
  • potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
  • značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
  • jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
  • pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
  • výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
  • veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek

Videa