Kolekce Bugaboo Taupe

Objevte nadčasovou kolekci kočárků Bugaboo Taupe

Trend posledních let, kdy se do popředí dostávají klasické neutrální barvy zůstává patrný i v roce 2024. Prémiová značka Bugaboo rozšiřuje své portfolio o další produkty v odstínu Taupe. Nově se můžete těšit na kočárek Bugaboo Dragonfly, Bugaboo Butterfly a cestovní postýlku Bugaboo Stardust v tomto nadčasovém odstínu.

Nebylo by to Bugaboo, kdyby nenabídlo i další doplňky ke kočárkům v podobném trendy odstínu. Váš kočárek Bugaboo tedy můžete doplnit o letní stříšky či oboustrannou letní podložku v tmavším odstínu Dune Taupe.

2024-03-05-taupe-butterfly

Nový odstín Taupe uvedla značka Bugaboo do své kolekce v roce 2023. Byly to dva nové odstíny: Desert Taupe pro kočárky a hluboké korby a Dune Taupe pro letní a zimní doplňky - fusak Bugaboo a zimní high performance fusak Bugaboo. Tyto klasické neutrální barvy se perfektně kombinují s dalšími odstíny a vytváří ucelený vzhled a dokonalou kombinaci s kočárkem. Odstín Taupe je natolik nadčasový, že jej pořídíte i v dalších doplňcích Bugaboo: organizéru Bugaboo, přebalovacím batohu Bugaboo a přebalovací tašce Bugaboo.

2024-03-05-taupe-collection

Nechte se inspirovat novými přírůstky z této nově představené kolekce a vytvořte si ideální barevnou kombinaci dle svých preferencí. Novou kolekci Taupe zakoupíte online na www.trendybaby.cz nebo v naší pražské prodejně Michelská 18/12a.