BabyBio večerní menu ratatouille po provensálsku s rýží 190g
Zeleninový příkrm vhodný od ukončeného 8. měsíce
Lahodná francouzská receptura – slavné Ratatouille – kombinace bio zeleniny z Francie, Itálie a Španělska dochucená bylinkami a olivovým olejem. Navíc v praktickém balení – lehká a kompaktní kapsička se vejde do každého zavazadla.
Složení
- Zelenina* (francouzská mrkev*, pyré z italský rajčat*, francouzské brambory*, francouzská cuketa*, španělská cibule*, španělská paprika*, francouzský lilek*)
- voda z vaření
- italská rýže*
- španělský extra panenský olivový olej*
- francouzská bazalka*
- španělský česnek*
- francouzský tymián*
* Z ekologického zemědělství.
- Bez přidané soli
- Bez lepku
- Bez mléka
Příprava:
Ve vodní lázni: Ponořte kapsičku na 1 minutu do vroucí vody
V mikrovlnné troubě: Obsah kapsičky dejte na talířek, který přiklopte a vložte do mikrovlnné trouby. Nebo celou kapsičku s odstřiženým vrškem vložte do mikrovlnné trouby. Ohřívejte 30 sekund na střední výkon (850W).
Dobře promíchejte a před podáváním ověřte teplotu. Nepřisolujte. Nespotřebovaný zbytek neuchovávejte.
Záruky Babybio
Babybio pečlivě vybírá původ svých surovin s upřednostněním místních producentů, nejlépe z oblasti jihozápadní Francie.
Původ surovin je uváděn z důvodu náročných požadavků Babybio při výběru producentů a nelehkému zásobování kvalitními surovinami v biokvalitě.
Příprava v páře zachovává nutriční hodnoty obsažené v potravině, její původní chuť a barvu.
Vyrobeno ve Francii
Hmotnost: 190g
Výrobce: Vitagermine
Babybio
- francouzská kojenecká výživa v bio kvalitě
- potraviny vyrábí ze surovin ekologického zemědělství zemí Francie, Itálie, Španělska, Holandska a Belgie
- značka Babybio si velmi zakládá na jasném původu jednotlivých surovin ve svých potravinách a na tom, že pocházejí z ekologického zemědělství
- jako dodavatele upřednostňuje lokální pěstitele v jednotlivých regionech Francie, u kterých je daná záruka kvalitní péče o pěstované suroviny či péče v daných chovech a jejich bio kvalita
- pokud není možné získat suroviny od lokálních pěstitelů, výrobce je pak odebírá od svých nejbližších sousedů – Itálie, Španělsko, Holandsko či Belgie – zejména jablka a hrušky
- výjimku tvoří borůvky, které se dovážejí až ze severu ze Švédska, pstruzi pocházejí z ledovcového jezera Montbel(Pyreneje), lososi ze severního Atlantiku, tresky z okolí Islandu
- veškerý sortiment je ale vyráběn ve Francii za přísných hygienických podmínek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.