Bugaboo Giraffe - dětská rostoucí židlička

Bugaboo a kočárky? To si zajisté vybaví každý z vás. Bugaboo a židlička? To je přeci jen něco neobvyklého, inovativního, vzrušujícího a odlišného. Představujeme vám zcela novou rostoucí židličku Bugaboo Giraffe.

Bugaboo Giraffe není obyčejná dětská židle

Použijte ji od narození, nebo dokonce jako židličku pro děti. Díky pěti polohám sedadla a devíti polohám opěrky nohou tato rostoucí židle provede vaše děťátko všemi životními etapami, jedno jídlo za druhým. Rostoucí židle Bugaboo Giraffe z pevného bukového dřeva je elegantní a silná, s robustní konstrukcí. Bugaboo Giraffe pochází z trvale udržitelných zdrojů a je v jádru šetrná k životnímu prostředí.

giraffe1

Pět řešení pro sezení v jednom

Židle Giraffe je určená pro všechny věkové kategorie, nastavitelná během několika sekund. Tato geniální židle se téměř bez námahy přemění z novorozenecké židličky na klasickou židli pro větší děti. Pokud vás nářadí nebaví, máme pro vás dobrou zprávu: úpravy židličky dle rostoucích dětí nevyžadují vůbec žádné nářadí!

2024-02-13-giraffe-for-every-stage

Jak si můžete nastavit židličku Giraffe?

0-6 měsíců - pro použití od narození

Pokud chcete používat Bugaboo Giraffe dříve, než dítě dosáhne šestého měsíce, nezapomeňte si zakoupit i novorozenecký set. Díky novorozeneckému setu budete moci židličku používat již od narození a dítě s vámi bude moci trávit čas u rodinného stolu. Novorozenecký set oceníte i v případech, kdy vaříte večeři nebo uklízíte po jídle.

6-36 měsíců - pro batolata

Jakmile začne vaše dítě sedět, tak můžete začít používat židličku Giraffe s baby setem. Tato bezpečností ohrádka chrání menší děti a pomáhá jim sedět bezpečně v židličce. Pokud nechcete používat židličku u stolu, můžete zakoupit pult a židličku mít kdekoliv v místnosti. Opěrka nohou v tomto režimu je opravdu příjemná, i když malé šestiměsíční děti na ni nemusí dosáhnout, dokud trochu nevyrostou.

3+ let - pro větší děti

Pro větší děti můžete Bugaboo Giraffe používat již v základním režimu. Nosnost samotné židle je až 100 kg, takže je to židlička, která rozhodně přežije sladká batolecí léta vašeho děťátka!

giraffe2