Poznejte novou kolekci BeSafe Beyond

BeSafe Beyond: revoluce v bezpečnosti a pohodlí autosedaček

V dnešní uspěchané době je pro rodiče stále důležitější zajistit maximální bezpečí svých dětí na cestách, aniž by museli obětovat snadnou manipulaci a pohodlí. Společnost BeSafe naslouchala vašim potřebám a přináší na trh revoluční novinku – řadu autosedaček BeSafe Beyond. Tato inovativní řada je navržena tak, aby splňovala nejvyšší bezpečnostní standardy a zároveň usnadnila každodenní používání autosedačky. Představujeme vám BeSafe Beyond, autosedačky, která zajišťují bezpečí bez kompromisů!

2024-05-20-besafe-beyond-system

Jedna základna - dvě autosedačky

BeSafe Beyond představuje systém autosedaček, který zajistí bezpečnost vašeho dítěte tím nejbezpečnějším způsobem od narození až do 6 let. Tento systém překonává současné normy díky otáčení o 360° a novými převratnými funkcemi. Jedinečné možnosti nastavení autosedačky pro miminka, autosedačky pro batolata i isofixové základny pro snadnou instalaci.

Autosedačka BeSafe Go Beyond

Věk: cca 0-18 měsíců/ Maximální hmotnost: 13 kg/ Výška: 40-87 cm

  • Active lay flat™: převratná funkce, která zajišťuje bezpečné cestování vašeho dítěte i v nakloněné poloze v autě. V případě nehody se autosedačka automaticky přesune do vzpřímené polohy, čímž zajistí bezpečnější úhel při nárazu.
  • Pětibodové bezpečnostní pásy, pro optimální bezpečnost.
  • Usnadněte si život díky ovládání různých funkcí jednou rukou.
  • Funkce „Peekaboo“ - nastavení sluneční stříšky na obou stranách pro dokonalé zastínění.

Autosedačka BeSafe Beyond

Věk: přibližně: 6 měsíců - 6 let/ Maximální hmotnost: 22 kg/ Výška: 61-125 cm

  • Vůbec první autosedačka na otočné základně schválená pro použití do 125 cm a 22 kg.
  • Prošla nejnáročnějším crash testem na světě - Plus Testem.
  • Ovládání různých funkcí jednou rukou.
  • Nastavitelný prostor pro nohy.
  • Flexibilní a lehká.

BeSafe Beyond isofixová základna

Věk: přibližně 0 měsíců - 6 let/ Maximální hmotnost: 22 kg

  • Vhodná pro všechny autosedačky BeSafe Beyond.
  • Základna je vyvinuta z materiálů, které jsou lehčí a zároveň pevnější než současné normy, a zvládne tak síly dítěte do 22 kg a 125 cm.
  • Vestavěná vodováha na základně zajišťuje správný úhel pro autosedačku bez ohledu na sklon autosedačky v autě. Tuto funkci označujeme jako Universal Level Technology™.
  • Bezproblémová instalace v autě pomocí systému isofix.
  • Otočná pro flexibilitu a větší pohodlí.

2024-05-20-besafe-beyond-lineup

Prostor pro růst s BeSafe Beyond: Maximální bezpečí a pohodlí od novorozence až po předškoláka

Rodičovství je plné výzev a jednou z nich je zajištění maximálního bezpečí a pohodlí vašeho dítěte při cestování autem. S inovativním systémem BeSafe Beyond můžete mít jistotu, že vaše dítě bude sedět bezpečně a pohodlně od narození až do přibližně šesti let. Naše nová řada autosedaček přináší revoluční změny v délce použitelnosti a bezpečnostních standardech, které dalece převyšují dosavadní normy.

Prodloužená doba použitelnosti

BeSafe Beyond nabízí dětskou autosedačku s prodlouženou dobou použitelnosti – až 18 měsíců, což překonává standardních 12 měsíců, které nabízely předchozí modely. Tato inovace znamená, že vaše dítě bude v bezpečí a pohodlí po delší dobu, aniž byste museli řešit častou výměnu autosedačky.

Bezpečí až do šesti let

Jedním z největších přínosů BeSafe Beyond je možnost používat batolecí sedačku (sedačka číslo 2) proti směru jízdy až do šesti let věku dítěte. To je zásadní rozdíl oproti starším modelům, které byly určeny pouze do čtyř let. Studie ukazují, že jízda proti směru jízdy je pro malé děti mnohem bezpečnější, protože lépe chrání hlavu, krk a páteř při nárazu.

Bezpečnost na prvním místě

Každý rodič chce mít jistotu, že jeho dítě je během jízdy v autě v maximálním bezpečí. Autosedačky BeSafe Beyond jsou vybaveny nejnovějšími bezpečnostními technologiemi, které chrání vaše dítě v případě nehody. Od pokročilých materiálů pohlcujících energii až po inovativní systém uchycení, který minimalizuje pohyb autosedačky při nárazu – každý detail byl pečlivě promyšlen, aby poskytl co nejvyšší úroveň ochrany.

Bezpečný spánek

Malí snílci s velkým spícím srdcem - děti často spí, a to i během jízdy autem. Máte obavy, zda je pro vaše dítě bezpečné ležet v autě, když řídíte? Nemusíte se obávat - i na to v BeSafe samozřejmě mysleli.

Nejnovější inovace, Active Lay Flat™, zajistí, že vaše dítě bude cestovat bezpečně i v poloze vleže. Pokud dojde k nehodě, autosedačka se automaticky přesune do polohy vsedě a zajistí dítěti správný úhel potřebný pro jeho pohyb.

Zpětná Vazba, která dělá rozdíl

BeSafe Beyond vznikl díky vašim podnětům a zpětné vazbě. V BeSafe naslouchali vašim zkušenostem a přáním, abych mohli vytvořit autosedačku, která splňuje všechny vaše požadavky. Výsledkem je produkt, který kombinuje to nejlepší z bezpečnosti, jednoduchosti a komfortu – bez jakýchkoli kompromisů.

Řadu autosedaček BeSafe Beyond zakoupíte online na www.trendybaby.cz nebo v naší pražské prodejně na Praze 4.