Quokka láhve, termohrnky a boxy na svačinu

Quokka je španělská značka, která má kořeny v samotném centru hlavního města Madridu. Malá skupina nadšenců si dala ambiciózní cíl: ukončit žízeň ve světě.

Tohoto cíle se rozhodli dosáhnout jedinečnou kolekcí lahví, termohrnků a dalších doplňků, které mají změnit váš pohled, vnímání a konzumaci tekutin a potravin.

Kolekce lahví

Láhve Quokka si můžete pořídit ve dvou provedeních; skleněné nebo nerezové.

Quokka skleněné láhve

Skleněné láhve

Představte si, že můžete mít svůj oblíbený nápoj vždy připravený přesně tak, jak ho máte rádi - čerstvý, chutný a bez zápachu cizích příchutí. To všechno je možné s našimi netekoucími láhvemi s bambusovým uzávěrem.

Co je na našich láhvích tak zvláštního? Za prvé, jsou vyrobeny z lehkého borosilikátového skla, které je nejen odolné proti nárazu, ale také neabsorbuje žádné zápachy nebo příchutě z vaší oblíbené tekutiny. Takže vaše voda zůstane vždy čistá a osvěžující.

Ale to není vše! Naše láhve jsou také vybaveny protiskluzovým silikonovým obalem, který zajišťuje, že vám nevyklouznou z ruky, a díky kterému jsou i odolnější v případě pádu. A co víc, jsou k dispozici v několika barevných provedeních a zajímavých potiscích, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyjadřuje váš osobní styl.

Quokka nerezové láhve

Nerezové láhve

Ochutnejte svěžest každého doušku s nerezovými láhvemi Quokka - vaším spolehlivým parťákem pro každodenní hydrataci!

Co je na našich láhvích tak úžasného? Za prvé, jejich rozměr, který dokonale padne do většiny přihrádek v automobilech a široký uzávěr, který vám dokonce umožní vložit i kostku ledu, abyste si užili nápoj v maximální svěžesti.

Ale to je jen začátek! Dvojitý plášť těchto láhví zajišťuje, že vaše ledové nápoje si udrží teplotu až 48 hodin, zatímco chladné nápoje zůstanou osvěžující po dobu 18 hodin a teplé nápoje si uchovají svou příjemnou teplotu až 12 hodin. Takže bez ohledu na to, zda jste na cestách, v práci nebo jen relaxujete doma, máte vždy naprosto perfektní nápoj po ruce.

A co víc, naše láhve jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná proti rzi a nebudou se vám z ní potit ruce, takže si můžete být jisti, že budou vaším spolehlivým společníkem po dlouhou dobu.

quokka-line

Další produkty Quokka

Lahve jsou jen začátek! Quokka přináší širší sortiment stylových doplňků pro váš každodenní život. Máme pro vás nejen lahve, ale také elegantní hrnky s nerezovým brčkem a praktické boxy na svačinu. Prozkoumejte celou naši rozmanitou kolekci přímo na našem eshopu nebo si ji prohlédněte osobně v naší prodejně v Praze Michli. Nechte se unést světem Quokka a udělejte si každý den ještě více stylovým a praktičtějším! Klikněte zde a ponořte se do světa Quokka!